Jag blev hypnotiserad imorse

March 6, 2012 1 kommentar av Janne

Jag blev hypnotiserad imorse. Sami Minkkinen från Mitä tuli tehtyä? var på besök hos oss i Succémorgon.

För att se hur det gick till när han hypnotiserade mig, se videon från imorse här.

Jag tror på hypnos. Det var säkert en av orsakerna varför jag var lätt att hypnotisera. Det sägs att man inte kan hypnotisera någon som inte tror på det, det stämmer inte.

Det går att hypnotisera alla. Om man sätter fingrarna i öronen och springer skrikande omkring så är det såklart omöjligt. Men om man går med på att försöka hamna i hypnos kommer det att hända. Det handlar inte om tro, sa Sami Minkkinen imorse.

Att vara hypnotiserad är inte som att sova. När man sover är man i en helt annan värld, när man är hypnotiserad är man helt med. Jag var hela tiden medveten om min omgivning, jag stod t.o.m. och skratta åt mig själv när jag stod med ena armen i taket andra på väg mot golvet, bara för att jag visste och förstod hur dumt det måste sett ut.

Jag funderade också om det här kan fungera även om finska inte är mitt första språk och musiken dånade i studion. Men jag fick ändå inte upp mina ögon när han bett mig fantisera att ögonlocken väger massor och är som fastlimmade.

För att få mig att kackla som en kyckling när någon säger god morgon och andra klassiker så krävs en längre session, men jag är helt övertygad om att det skulle fungera.

1 kommentar

  1. ika
    7 years ago

    Det tänkte jag också på att han prata finska att hur det funka, men tydligen är du tillräckligt tvåspråkig.
    Coolt var det iaf.

    Reply

Skriv en kommentar

Din e-postadress publiceras inte. Fält som måste ifyllas är markerade med *