Anne "Coachen" Hietanen

February 15, 2010 Inga kommentarer av Janne

Annes uppgift  är att se till att jag vinner konditionskampen, jag ska vara i bättre skick än Cinkku 16 mars. Hon tar sin roll som coach på största allvar. I helgen hade hon läst min blogg och idag när jag kom på jobb så hade hon en present åt mig.

“Nu kan du träna fast du e bakis, till skillnad från Cinkku”

2 kommentarer

 1. Kiri - suomiflicka.blogspot.com
  9 years ago

  Nej nej nej! Rör inte dom där helvetes pillrena! Dom är inte menade för finska mängder alkohol förtärande, de vänder bara upp o ner på hela systemet o du mår hundra gånger mera piss nästa morgon än om du varit utan pillren! Trust me, d är till för svenskar som dricker 2 lättöl o så prisar de bakis pillren nästa morgon…

  Reply

  • Anonymous
   9 years ago

   Du rädda min söndag. Tack.

   Reply

Skriv en kommentar

Din e-postadress publiceras inte. Fält som måste ifyllas är markerade med *